+4037.420.37.44

office@dgh.ro

Muntenia Business Center, Splaiul Unirii Nr.16

Etaj 10, Sector 4, Bucuresti, 040035

Valorile DGH

Noi suntem DGH!

Consideram ca succesul nostru depinde in mod direct de succesul clientilor nostri!

Modul in care intelegem sa facem business are la baza valorile in care oamenii nostri se regasesc si principiile in care cred.

Responsabilitate & Asumare

Corectitudine

Consecventa

Incredere si stabilitate

Spirit de echipa

Constiinta Profesionala

Intelegem cerintele clientilor nostri si adaptam serviciile noastre pentru a le satisface. Identificam oportunitatile si le valorificam prin procese eficiente, proceduri rapide si productivitate ridicata.

Avem o echipa capabila, dedicata si permanent informata, pentru care obiectivul principal este oferirea de servicii ce garanteaza intotdeauna succesul.

“Noi suntem cei care transforma expeditia dintr-un simplu job, intr-o aventura…”

Am ales antreprenoriatul in mod natural, am intrat in business pe cont propriu si pe masura ce acesta a crescut am avut nevoie de oameni cu care sa sustin activitatea si… am invatat pe parcurs, din greseli, din cursuri, din piata, din carti ce inseamna coordonarea unei echipe de succes.

Astazi pot spune ca am alaturi o echipa de profesionisti, oameni care isi fac cu constiinciozitate meseria, care transforma expeditia dintr-un simplu job intr-o aventura si cu care incerc sa inovez intr-un domeniu traditionalist in care atentia la detaliu, seriozitatea, corectitudinea si dinamismul sunt elemente fara de care nu poti exista in piata.

Rezultatele DGH sunt rezultatele unor experiente si sacrificii, sunt rezultatele expertizei si profesionalismului oamenilor cu care lucrez, sunt rezultatul unor parteneriate puternice dezvoltate in ani de munca.
Intotdeauna am considerat ca soarta ajuta oamenii pregatiti; e un principiu la care ma intorc in fiecare provocare profesionala si personala.”

Dragos Ghita – Director General, DGH Log & Sped SRL