+4037.420.37.44

office@dgh.ro

Muntenia Business Center, Splaiul Unirii Nr.16

Etaj 10, Sector 4, Bucuresti, 040035

Proiectul “DGH 27” continua si in 2022

Detinem una dintre cele mai mari flote de semiremorci usoare din Romania care permite transportul a 27 tone marfa/ cursa.

In 2017 am dat startul unui proiect prin care am inceput achizitionarea de semiremorci Berger pentru “transport usor”. In prezent, flota DGH Berger este alcatuita din 81 semiremorci Berger care permit incarcarea cu 27 tone de marfa. “DGH 27” este propunerea noastra pentru transport performant adaptat celor mai noi cerinte economice si ecologice in domeniul transportului rutier de marfuri: 27 tone marfa/ o singura cursa .

De ce “DGH 27”?

Investiția in tehnologie si solutiile moderne de transport este una dintre preocuparile noastre constante. Greutatea proprie minimizata permite incarcarea semiremorcilor Berger cu pana la 27 tone, legal, cu pana la 3 tone mai multa marfa!
Fiecare a 9-a cursa dispare, implicit emisiile de CO2 sunt reduse rezultand un mediu mai puțin poluat.

Avantajele eDGH

eCONOMIESarcina utila mai mare: greutatea proprie redusa a semiremorcilor permite o sarcina utila maxima. Puteti transporta mai mult, aveti mai putine curse, scadeti costurile operaționale .
eCOLOGIEEste de interes pentru Dvs. protectia mediului? Un numar redus de curse si o greutate mai mica scad consumul de combustibil, reduc emisiile de CO2 si zgomot, protejeaza mediul si oamenii.
eFICIENȚĂGreutatea mai mica se traduce in mai multă marfa de transportat.
eXCELENȚĂStandardele de calitate ale semiremorcilor Berger, de la proiectare, pana la productie si controlul final, reprezinta asigurarea ca marfa ta este in siguranta.

Va incurajam sa solicitati mai multe detalii despre flota DGH pentru transport usor.  Impreuna putem identifica cele mai bune solutii de transport adaptate business-ului dumneavoastra.

Cu respect,
Dragos Ghita
Director General | DGH Log & Sped
m: +40 752 151 325
e: dragos.ghita@dgh.ro