+4037.420.37.44

office@dgh.ro

Muntenia Business Center, Splaiul Unirii Nr.16

Etaj 10, Sector 4, Bucuresti, 040035

DGH Insurance

Cand esti partenerul nostru, esti sub umbrela DGH si esti in siguranta cu DGH Insurance!

DGH Insurance, este societatea de brokeraj in asigurari sub umbrela DGH Log & Sped si in parteneriat cu Milennium Insurance Boker.

DGH Insurance este partenerul care te sfatuieste si negociaza cea mai buna solutie de asigurare pentru tine, casa ta, masina sau business-ul tau.

>> Este rapid – nu pierzi timp cautand prin oferte de cele mai multe ori similare ca pret, dar cu conditii diferite.

>> Se bazeaza pe experienta acumulata in 15 ani de activitate in servicii financiare.

Si cel mai important!

Este primul tau sprijin in cazul producerii evenimentului asigurat, te consiliaza si deschide dosarul de dauna*, urmareste solutionarea acestuia astfel incat activitatea ta sa fie cat mai putin afectata.

*DGH Insurance ofera acest serviciu gratuit

Asigurari

Nimeni nu isi doreste acest lucru, dar accidentele pot aparea deseori fara ca noi sa avem vreo vina.
Asigurarea RCA este despre responsabilitatea pe care o ai in cazul producerii unui incindent din culpa ta, fie ca lovesti o alta masina, un pieton sau un stalp.
DGH Insurance te ajuta sa alegi cea mai buna oferta din piata, adaptata la masina ta si profilul tau de risc si, in cazul in care schimbi masina, te ajuta sa iti transferi clasa de bonus pe noua masina.

Spre deosebire de RCA, asigurarea CASCO este facultativa si ia in calcul nevoile tale.
Asigurarea CASCO te poate despagubi nu doar in cazul unui accident rutier ci si in cazurile de mai jos:

  • avariere masina din cauze diverse (caderi de corpuri, incendiu, inundatie, explozie, fenomene meteo extreme)
  • furt total sau partial
  • vandalism

Diferentele intre primele de asigurare de la diversi asiguratori pot fi insemnate. Asigura-te ca iei cea mai buna decizie!

CMR, asigurarea de raspundere a transportatorului, in calitate de caraus, pentru marfurile transportate.
Acopera riscurile de avariere sau de pierdere a marfurilor, precum si cheltuielile pentru apararea impotriva pretentiilor nejustificate formulate impotriva transportatorului.
Asigurarea CMR este baza activitatii de transport si este un plus de incredere pe care il oferi clientilor tai.
Iar DGH Insurance este primul tau sprijin in cazul producerii evenimentului asigurat, te consiliaza si deschide dosarul de dauna in locul tau, urmareste solutionarea acestuia astfel incat activitatea ta sa fie cat mai putin afectata. Totul GRATUIT!

Asigurarile Property au ca scop protectia bunurilor si imobilelor pe care compania ta le detine.

De ce sa optezi pentru o asigurare Property?

Pentru ca vei avea certitudinea ca, indiferent de riscurile la care sunt expuse imobilele sau bunurile necesare in desfasurarea activitatii, in cazul producerii unei daune sau unui incident, vei putea depasi mai usor problemele aparute si nu iti vei afecta iremediabil afacerea, fluxul financiar sau relatiile cu partenerii.

Gasim impreuna solutia de asigurare pentru afacerea ta!

Denumirea de asigurari de viata implica atat componente de protectie cat si de economisire si in functie de optiuni trateaza evenimente deosebite in viata unui om: nasterea unui copil, majoratul sau casatoria acestuia, implinirea varstei de pensionare, accident sau deces.

Fie ca doresti sa te protejezi pe tine si pe cei dragi, sau ca vrei sa le fii un sprijin pe viitor, sau poate contractezi un credit si banca iti cere o asigurare de viata, DGH Insurance te ajuta sa alegi cel mai bun plan de asigurare.

Completezi formularul de contact si noi te sunam rapid!

“Sanatatea este mai importanta decat toate” nu este doar o vorba in vant!

Fie ca vorbim despre preventie, fie ca vorbim despre tratamente medicale complexe sau interventii, serviciile de santate in clinici specializate sunt de cele mai multe ori costisitoare.

Cand inchei o asigurare de sanatate este bine sa stii concret cum o poti folosi, unde si in ce situatii poti apela la aceasta. Este bine sa cunosti conditiile de asigurare, clinicile si spitalele in care te poti trata rapid.

La DGH Insurance pe langa polita de asigurare, ai informatii concrete despre cum procedezi in cazul unui accident sau unor investigatii medicale.
Iar asta, iti castiga timp si bani!

Fie ca pleci in vacanta sau intr-o calatorie de business, ai nevoie sa te relaxezi sau sa te concentrezi pe proiectele tale.

Insa se poate intampla sa ai nevoie de ingrijiri medicale in cazul unei imbolnaviri sau fracturi la practicarea sporturilor extreme sau o interventie stomatologica de urgenta.
Dar o asigurare Travel te despagubeste si in cazul pierderii bagajelor si documentelor, pierderii sau anularii zborului.
Si in plus, prin intermediul ei, poti beneficia de asistenta juridica in strainatate in situatii dificile sau cu raspundere juridica fata de terti.

Este simplu: lasa-ne cateva informatii in formularul de contact, te sunam rapid si ai asigurarea completa conform nevoilor tale!