+4037.420.37.44

office@dgh.ro

Muntenia Business Center, Splaiul Unirii Nr.16

Etaj 10, Sector 4, Bucuresti, 040035

De ce DGH

De ce sa lucrezi cu o casa de expeditie. De ce DGH?

Transport intern de marfuri cu camioane de 24 tone: este ceea ce stim sa facem cel mai bine, de peste 11 ani! Nu exista rute pe care sa nu rulam sau destinatii pe care sa le ocolim. Nu exista solicitari fara solutia optima de transport!
Capacitate de transport & acoperire: 2795  de furnizori de transport, 185+ camioane sub contract exclusiv DGH permit ca oferta noastra de servicii sa se adreseze companiilor cu volume mari de marfuri de transportat, acoperind intregul teritoriu al tarii. 94,5% din flota cu care lucram beneficiaza de monitorizare GPS.
Sezonalitate: DGH este partenerul pe care te poti baza… la greu! Pentru noi, “nu gasesc masina” nu este printre optiuni, chiar si in perioadele aglomerate. Unul dintre avantajele noastre este varietatea industriilor cu care lucram, astfel incat, partenerii nostri se pot baza, chiar si in varf de sezon, pe o capacitate de transport corespunzatoare.
Dubla asigurare pentru transportul intern: securitatea si integritatea bunurilor transportate pe tot traseul acestora de la expeditor la destinatar. DGH, in calitate de casa de expeditie, dispune de o polita de asigurare in valoare de 100.000 euro/eveniment, iar fiecare camion are incheiata o polita de asigurare de minim 50.000 euro/eveniment.
Asumare: Stim ce inseamna pentru business o planificare economica si financiara corecta, pe termen mediu si lung. Asumarea obligatiilor contractuale (tarife de transport, orare de incarcare/descarcare, cerinte de SSM, norme de Protectia Mediului) inseamna normalitate in activitatea noastra. SLA mediu clienti DGH in 2020 este de 94,5%.
SLA

98,5% Acoperire solicitari camioane

97% Respectare orar incarcare/descarcare

99% Fara daune/lipsa incarcare/descarcare

80% Trimitere documente confirmare

Experienta

Profesionalism

Parteneriat

SLA 91,5%

Stabilitate

Asumare