+4037.420.37.44

office@dgh.ro

Muntenia Business Center, Splaiul Unirii Nr.16

Etaj 10, Sector 4, Bucuresti, 040035

Tombola Verii DGH

TOMBOLA VERII DGH
(1 Mai- 31 August 2022)

Fii transportator DGH si intri automat in TOMBOLA VERII DGH cu premii de 45.000 euro!

Nu trimiti coduri, nu completezi formulare, nu trimiti sms-uri. Ce trebuie sa faci?

Trebuie doar sa transporti marfuri cu noi si sa indeplinesti 2 conditii* minime (vezi detalii putin mai jos dar si in Regulamentul campaniei).

In perioada mentionata daca efectuezi cel putin o comanda de transport* (adica sa transporti marfa cu noi in calitate de transportator) esti automat inscris.

Cu cat mai multe comenzi de transport, cu atat mai multe sanse de castig la extragerile lunare ce consta in PREMII IN BANI!

Daca participi zilnic atunci sansele tale de castig cresc exponential!

Extragerile lunare vor fi in zilele de 16 iunie,  18 iulie, 18 august, 15 septembrie (fiecare extragere lunara propune 10 premii (10 castigatori) in valoare de 1.000 euro fiecare, conform Regulament*).

Extragerea finala se va tine in data de marti 4 octombrie 2022 cand vom extrage premiul cel mare in valoare de 5000 euro.

Transforma kilometrii in premii in bani!

Te-ai asigurat ca participi la tombola DGH? Anunta-ti camionul disponibil pe email la transport@dgh.ro, tractionist@dgh.ro sau office@dgh.ro

*Participa la tombola comenzile de transport a caror valoare este mai mare de 900 lei (TVA inclus) si efectuate doar de catre firmele de transport (nu case de expeditii).

*Se aplica termeni si conditii, consulta Regulamentul.